Bienvenid@ a la Costa Brava

Inmo Mas Pinell is een toonaangevend makelaarskantoor in de Costa Brava, opgericht door Nederlandse eigenaren in 2002. Met onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en onze jarenlange ervaring, zijn we jouw betrouwbare partner bij het vinden van jouw ideale woning aan de Middellandse Zee.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van een breed scala aan onroerend goed, variërend van gezellige appartementen tot luxe villa's, in populaire gebieden zoals Begur, Mas Pinell, l'Estartit en Pals. Met een diverse portefeuille en strategisch gelegen panden, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw wensen en budget.

Onze speerpunten

Divers portfolio

Van eenkamerretreats tot ruime villa's met zes slaapkamers en privézwembad, ons portfolio biedt voor elk wat wils en elk budget.

Strategische locaties

Onze woningen zijn strategisch gelegen, in de meeste gevallen ben je niet meer dan 450 meter verwijderd van één van de stranden van de Costa Brava.

Het hele jaar operatief

Of je nu de levendige sfeer van de zomer zoekt of de serene rust buiten het seizoen, onze aanbiedingen passen zich aan jouw voorkeuren aan, en wij staan het hele jaar voor je klaar.


Op ons kan je rekenen

Bij Inmo Mas Pinell streven we naar professionaliteit, integriteit en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een woning een belangrijke beslissing is, daarom zetten wij ons in om jou te begeleiden met deskundig advies en persoonlijke aandacht gedurende het gehele proces.

Inmo Mas Pinell biedt

  • Een meertalig team met ervaring in de vastgoedsector.
  • Persoonlijke benadering en maatwerk oplossingen.
  • Diepgaande kennis van de lokale markt en trends.
  • Betrouwbare partner voor zowel kopers als verkopers.

Neem Contact Op

Wil je jouw droomwoning vinden aan de Costa Brava of overweeg je jouw woning te verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag!