Cases de vacances

Política de cancel·lació per la Covid-19


Política de cancel·lació per la Covid-19

Sabem i comprenem que des de març de l’any 2020 viatjar ja no és el que era, ia més ningú sap què esperar d’el futur. Per això, hem relaxat la nostra política de cancel·lació estàndard i afegit condicions especials pel que fa a la situació per la Covid-19.

Hem contemplat diversos escenaris i hem adaptat les condicions de cancel·lació en conseqüència. La naturalesa insegura dels temps que vivim ens exigeix ser flexibles i reaccionar ràpidament als canvis, i volem assegurar-nos que tots sàpiguen què esperar en el pitjor dels casos. Sentir-se lliure de contactar amb nosaltres per parlar amb més detall, o fes-nos saber si tens algun dubte o pregunta. Encara que les nostres condicions de cancel·lació són les que veuràs més avall, aquestes no estan “escrites en pedra”, de manera que intentarem ser el més justos i flexibles segons cada situació.

 

 Cancel·lacions per confinament / restriccions de mobilitat per la Covid-19:

Si has de cancel·lar la reserva per restriccions de mobilitat o per confinament:

  • Més de 15 dies abans de la data d’arribada, cancel·lació gratuïta.
  • Entre 15 i 9 dies abans de la data d’arribada, retindrem el pagament de la teva reserva i t’oferirem un bo pel valor de l’prepagament (vàlid per un any).
  • 8 dies o menys abans de la data d’arribada, 100% del preu total de la reserva.

Si la situació és incerta a la teva zona de dues a tres setmanes abans de la teva arribada i no és segur que puguis viatjar, si us plau truqueu-nos i parlarem sobre com procedir. La nostra intenció sempre serà trobar la millor solució per a tots.

 

 Cancel·lacions per donar positiu en Covid-19

Si has de cancel·lar la reserva per donar positiu en Covid-19, o si has de guardar quarantena per haver estat en contacte amb una persona positiva en Covid-19:

  • S’aplica la política de cancel·lació estàndard.

Política de cancel·lació estàndard:

  • Més de 21 dies abans de la data d’arribada, cancel·lació gratuïta.
  • Entre 21 i 9 dies abans de la data d’arribada, 50% de l’import total de la reserva.
  • 8 dies o menys abans de la data d’arribada, 100% del preu total de la reserva.

Si cancel·leu la reserva durant el període de cancel·lació amb despeses et tornaríem teu prepagament amb una deducció de 45,00 € com a despeses de gestió només si aconseguíssim trobar a un altre hoste per al mateix període en què anaves a allotjar-te. Si el nou hoste fa una reserva amb descompte, obtindràs un reemborsament parcial.

Vols saber més? Punxa en el següent enllaç per veure les condicions generals de reserva:

https://www.reservasmaspinell.com/ca/termes/



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *