Agenda

Fira d’indians de Begur


La Costa Brava és un lloc màgic durant tot l’any, però, és a l’estiu quan la majoria de les festes i festivals es duen a terme pel bon temps. Una de les més conegudes és la Fira d’Indians de Begur.

fira indians
unsplash-logoAitor Romero

La Fira d’Indians de Begur té el seu origen en la gran emigració que hi va haver de la gent del poble cap a la illa de Cuba al segle XIX, a la recerca d’una millor vida, els anomenats “americans”.

Aquells que van tornar havent prosperat en els seus negocis, van tornar al poble i van edificar ostentoses cases que encara adornen els carrers del poble.

La intenció d’aquesta fira és tornar al poble a aquest període històric, inundant els carrers de música, ball, tallers i mercats a l’aire lliure.

Indians
unsplash-logoAitor Romero

Durant els dies que dura aquesta festa, es fan activitats per a tots en cada racó d’aquest bell poble, a més de tallers, activitats per als més petits i música en viu durant tot el dia.

Això sí, aquest festival té una petita norma d’etiqueta, cal anar vestit de blanc; d’aquesta manera s’aconsegueix un efecte meravellós.

indians
unsplash-logoAitor Romero

Si vols gaudir d’aquest màgic esdeveniment, pots entrar descarregar-te el programa d’activitats des del següent enllaç:

Descarga tu programa aquí

T’ha agradat aquest post? Vols fer totes aquestes coses però no tens on allotjar-te?

Fes clic al botó de sota!

Reserva el teu allotjament amb nosaltres



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *