Ben jij flexibel in je vakantiedata en wil je gewoon de beste deal voor een vakantiehuis in Spanje? Zoek dan slim op onze site!

Hoe werkt het? Vink "intelligent zoeken" aan als je de reisperiode gaat invullen. Dat geeft je de mogelijkheid om vakantiehuizen te zoeken binnen een bepaald tijdsbestek voor een bepaald aantal nachten.

Een voorbeeld: je wilt één week in juli een vakantiehuis boeken aan de Costa Brava. Je hebt heel juli vakantie, dus het maakt je niet zo veel uit wanneer je precies gaat.

Dan selecteer je in de "Reisperiode" de hele maand juli, vink je de "intelligent zoeken" optie aan, kies je het aantal nachten (bv. 7) en klik je op "Toepassen". Als je wilt, kan je nog de bestemming zoeken: Pals, Estartit, Torroella de Montgrí (dat is Mas Pinell), etc. Dat ziet er op de site zo uit:

 

Nadat je de rest van de filters hebt ingevuld (of niet), klik je op "Zoeken".  

Vervolgens zie je alle vakantiehuizen die in juli één week vrij zijn. Het systeem laat automatisch de beste deal voor elk huis zien, maar er staat ook bij hoeveel alternatieve data er mogelijk zijn voor het genoemde aantal nachten. Zo kan je makkelijk bekijken welke data er verder nog vrij zijn, en voor welke prijs:

 

Zo wordt het wel heel makkelijk om jouw favoriete vakantiehuis aan de Costa Brava te vinden! Mocht je niet kunnen kiezen, kan je altijd advies vragen. We staan graag voor je klaar. 😉

Je kan ons ook appen of bellen op 📞+34 972636084 als je vragen hebt.  

 

Begin hier met zoeken van je vakantiehuis aan de Costa Brava