Informació turística

Activitats a la Costa Brava


Senderisme

Envolta’t de paisatges rurals i pobles medievals recorrent les nombroses rutes que hi ha a la zona, aptes per recórrer caminant. Hi ha nombroses rutes senyalitzades i classificades segons el grau de dificultat. Descobriràs la comarca de llevant a ponent i de nord a sud a través de les seves rutes entrecreuades. Passejaràs per cales apartades, boscos, nuclis urbans i petits i encantadors pobles. Descarréga-les aquí:
Senderisme al Baix Empordà

Señal Bicis

Cicloturisme

250 Km de rutes senyalitzades que enllacen camins i carreteres i et descobreixen aquesta bonica zona, des de la seva costa fins als pobles més recòndits a l’interior.
Descobreix el Baix Empordà en bici

Golf Beach

Golf i Pitch&Putt

Tant si ets expert com si et inicies en la pràctica del golf, pots gaudir del teu esport favorit en els millors camps de golf de la Costa Brava.

Són diversos els Tornejos i Campionats PGA Golf que se celebren al llarg de l’any al Golf de Pals, Empordà Golf. Són l’excusa perfecta per venir a descobrir o, si ja la coneixes, gaudir de la Costa Brava i l’Empordà.

Golf de Pals
golfdepals.com

Empordà Golf
empordagolf.com

Una alternativa al golf, és el Pitch&Putt. Similar a golf, amb les seves regles pròpies i distàncies més curtes. Estàs de sort, ja que pots practicar-ho al cor de la Costa Brava: gualta.com

Segway y Paintball

Fes alguna cosa diferent durant les teves vacances a la Costa Brava. Algunes de les activitats més divertides són les batalles de paintball o moure en segway. Tot és possible a les rodalies de Pals. Pren nota d’aquestes adreces:

Segway, mini karts, llits elàstics i més a Pals: livetour.cat

Paintball molt complet a la zona: paintballemporda.com

Viatge en Globus

Viu una experiència única. Contempla des del cel l’abrupte litoral de la Costa Brava, els camps de cultiu de l’Empordà, muntanyes com el Montgrí o les Gavarres i els seus pobles històrics. Deixa que el vent et descobreixi els secrets més ben guardats de la Costa Brava i l’Empordà.
Reserva la teva plaça aquí: globusemporda.com

Rutas en caballo

Hípica i equitació

Ets un apassionat dels cavalls? T’agradaria introduir-te en l’apassionant món dels cavalls? Al cor de l’Empordà hi ha diversos centres eqüestres on podràs gaudir de la companyia d’aquests fantàstics i fidels equins. Alguns d’ells:

hipicabegur.com en Begur
hipicamaspaguina.com en l’Estartit

T’ha agradat aquest post? Vols fer totes aquestes coses però no tens on allotjar-te? Fes click al botó de sota!

Reserva el teu allotjament amb nosaltres

Photo by Jan Traid
Jan Traid



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *