Vakantiewoning

Huis met privé tuin in Platja de Pals


Casa con jardín privado en Platja de Pals

Reservas Mas Pinell biedt accommodatie op verschillende locaties van de prachtige en populaire Costa Brava: Begur, Estartit, Mas Pinell… Vandaag willen we u een prachtig huis met privé tuin in Platja de Pals, gelegen in een rustige woonwijk, met gratis WiFi en gratis satelliet (Spaans, Duits, Frans, Engels).

Hoogtepunten zijn grote en goed onderhouden omheinde privétuin, ideaal om buiten te eten, barbecuen, zonnebaden of te ontspannen. Vanuit de tuin heeft u toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, dat alleen wordt gedeeld met 7 andere huizen.

Het heeft een maximale capaciteit voor 7 personen. Op de bovenste verdieping zijn er 3 slaapkamers (grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een derde slaapkamer met een stapelbed + 1 eenpersoonsbed) en 2 badkamers (een met badkamer en de andere om te delen). De slaapkamer heeft airconditioning, genoeg om de bovenverdieping van het huis af te koelen.

Huis met privé tuin in Platja de Pals

Op de begane grond van dit huis is er een mooie woonkamer met pelletkachel, een grote open keuken volledig uitgerust met eethoek en een toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de veranda en de eigen tuin met tuinmeubilair en ligstoelen.

Het strand van Pals ligt op ongeveer 1000 meter afstand. Het is een breed zandstrand met een uniek panoramisch uitzicht, ideaal om met het hele gezin te genieten, watersporten beoefenen, wandelen, rusten of het landschap en het prachtige uitzicht op de Medes Eilanden op de achtergrond bewonderen.

Platja de Pals

Het is verdeeld in 2 sectoren. In het noorden vinden we de Platja del Grau, rustig, ondiep, met fijn goudkleurig zand dat, naar het zuiden, verbindt met het Platja Gran, dieper en meer korrelig zand. In beide sectoren vindt u restaurants, bars met een terras en winkels.

Reserveer dit huis met privé tuin in Platja de Pals op onze website en kom genieten van de Costa Brava. Je zult er geen spijt van krijgen!

Boek uw accommodatie bij ons

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *