Vakantiewoning

Villa met privézwembad in Mas Pinell


Reservas Mas Pinell biedt accommodatie op verschillende locaties van de prachtige en populaire Costa Brava: Begur, Estartit, Pals… Vandaag willen we een villa met privé zwembad presenteren in Mas Pinell, een woonwijk die behoort tot de gemeente Torroella de Montgrí.

Zonder twijfel, het sterke punt is de grote privétuin met zoutwaterzwembad en barbecue. Het is ideaal om te zonnebaden, maaltijden te organiseren, te ontspannen of te verfrissen tijdens warme dagen, terwijl u geniet van het buitenleven.

Het chalet heeft een rustieke stijl en is geschikt voor maximaal 6 volwassenen. Er is een woonkamer met airconditioning (airconditioning en verwarming), open haard en televisie met satelliet, drie slaapkamers (een met een tweepersoonsbed en twee met stapelbedden), een badkamer met douche en een keuken met toegang tot de veranda van het huis. Deze villa is verdeeld over een verdieping en alle ramen hebben klamboes.

Villa met privézwembad in Mas Pinell

Deze villa ligt op 400 meter van het strand van Mas Pinell, tussen de stranden van Pals en l’Estartit. Omdat het geen doorgangsgebied is, ligt Mas Pinell weg van de drukte van de bevolking en is het ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en stellen die op zoek zijn naar rust. Het is een uitgebreid strand met goudkleurig zand met uitzicht op de Medes-eilanden, met toegang voor mensen met beperkte mobiliteit, en in de zomer is er een strandbar die maaltijden en snacks serveert aan bezoekers.

Villa met privézwembad in Mas Pinell

In Mas Pinell en omgeving zijn er veel dingen te doen: navigatie, wateractiviteiten (kajakken, windsurfen, zeilen …), wandelen, fietsroutes, ballonvaarten, paardrijden … en nog veel meer!

Klik hieronder en reserveer deze villa met privé zwembad of een van de vele accommodaties op onze website:

Boek uw accommodatie bij ons

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *